ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Количка

0 артикула

Продукти

Вижте всички статии

Гранитогрес Lappato, какво означава лапато при избор на гранитогрес?

Гранитогрес Lappato, какво означава лапато при избор на гранитогрес?

Много често, когато започнат избора си на обзавеждане за баня, клиентите се сблъскват с определения за продуктите, които им звучат непознато и вместо да улеснят избора им, консултантите, използвайки професионалните термини, без да ги обясняват, всъщност звучат объркващо и неразбираемо.

 

 

      

 

 

 

Какво означава Lappato?

 

Lappato или Лапато, срещо още и като съкращение LAP, а също и с изписвания Lapatto, Lapato и др. се отнася до повърхността или "финиша" на плочките и най-често се среща при гранитогресите, превежда се от италиански като "полуполиран".

Този вид повърхност предлага наистина впечатляващ ефект, който дава най-доброто от "двата свята" - както от матовите, така и от полираните плочки. Повърхността на плочката е частично шлифована, което придава частично полиран вид.
Той е не само  привлекателен, но и практичен, тъй като не изисква запечатване, което се прави при гланцоввите лъскави плочки. Полуполираните плочки се поддържат много по-лесно и изискват по-малко време и старание за почистване.

Както при матовите плочки, с плочките lappato се живее лесно, тъй като, за разлика от напълно полираните плочки по тях не личат следи от ежедневните дейности и движения в помещението. И няма да ви карат да се чувствате принудени да ги полирате на всеки няколко часа!

Освен това, покритието lappato добавя характер и дълбочина на плочките, особено предпочитан е за модерни стилове и дизайни, като популярните градски (urban) и индустриални (industrial) тенденции. 

 

 

Tози вид гранитогрес е подходящ за вътрешна употреба в дома, в обществени пространства, заведения и др., може да бъде полаган и на стена и на под, в зависимост от проекта и желанията на клиентите.

Ние знаем, че най-важното за вас е да направите правилен избор, който да ви накара да се почувствате удовлетворени от крайния резултат, а именно - функционална, съвременна и естетически издържана баня, обзаведена със смесители за баня, тоалетна чиния, душ-система, мивка и мебели за баня, точно такива, каквито ще бъдат полезни и удобни за вас.

 

 

Плочките за баня се менят като тенденции през годините - увеличават и намаляват размера си, стават по-цветни или по-монохромни, в зависимост от решенията на дизайнерите и архитектите на големите влиятелни световни фабрики в Италия, Испания - водещите производители на гранитогрес и фаянс за баня.

 

Напоследък се налагат и полските плочки, които са оптимални като съотношение цена/качество и предлагат наистина богат избор от всички размери, цветове и тенденции, актуални в момента.

 

В baniabox.bg предлагаме интересен подбор на плочки в среден ценови клас. Стремим се да обогатяваме нашата селекция с нови и интересни продукти всеки ден.

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 899 лв
за София, Пловдив и Стара Загора

мивка баня, смесител, душ, шкаф за баня евтино, евтина, евтин, тоалетна, моноблок, казанче вграждане, комплект баня тоалетна, сифон мивка, сифон душ, цени, цена, огледало, модерен, осветление баня, led огледало лед, на промоция, безплатна доставка, плочки за баня, гранитогрес, аксесоари за баня черни златни хром ретро