ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Количка

0 артикула

Продукти

Плочки за баня Ragno Marazzi Group директен внос от Италия

Дата: 2017-09-21

В baniabox.bg вече можете да поръчате едни от най-висококачествените плочки за баня в света, които се произвеждат в Италия.

 

Колекциите на Ragno и Marazzi са представени от прекрасни модели, подходящи за обзавеждане на баня, кухня и други помещения в дома, заведение, офис и обществени пространства. Предлагат се както стандартни плочки, така и калибровани, ултра тънки дебелини, големи размери плочки и гранитогрес, шестоъгълни плочки, които са абсолютният хит в обзавеждането в момента.

 

Освен поддържаните на склад наличности на марките, при нас можете да направите поръчка и на плочки по каталог с кратък срок на доставка, прибл. 2 седмици.

 

Италианските плочки се отличават с високо качество на производството, абсолютни лидери в дизайна и водещи в създаването на тенденции при обзавеждането и модата в интериора. Полагането на хубави плочки е гаранция за сигурност и дълготрайност на цветовете и повърхностите, здравина и лесна работа на майсторите.

 

 

Нови продукти

Най-продавани

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 899 лв
за София, Пловдив и Стара Загора

мивка баня, смесител, душ, шкаф за баня евтино, евтина, евтин, тоалетна, моноблок, казанче вграждане, комплект баня тоалетна, сифон мивка, сифон душ, цени, цена, огледало, модерен, осветление баня, led огледало лед, на промоция, безплатна доставка, плочки за баня, гранитогрес, аксесоари за баня черни златни хром ретро