ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Количка

0 артикула

Продукти

Teka вече в БаняBox®

Дата: 2015-09-04

 

Вече и в БаняBox® можете да откриете богатата гама продукти на немския концерн Teka. Марката е позната на милиони потребители по света със своите висококачествени продукти за дома. Teka е производител както на арматура (смесители, душове) за баня и кухня, така и на електродомакинска техника, известна със своята надеждност и разнообразни функции.

 

В любимия си он-лайн магазин БаняBox® можете да откриете смесители за баня Teka, душове и душ-системи, смесители за кухня с разнообразни функции, както и иновативните модели кухненски мивки на марката. Всички продукти са с ПОСТОЯННА ОТСТЪПКА от -10% и ежемесечни ПРОМОЦИИ., които можете да откривате в специалната ни кутия с изненади ПромоBox.

 

Отличителните характеристики на продуктите на Teka могат да се обобщят като изискан комфорт. Разнообразието от функции, термостатичните модели и възможността за комбиниране с различни аксесоари, правят всички душ системи подходящ избор за всяка баня.

 

Teka дава най-доброто на своите клиенти като улеснява монтажа на моделите. Всички модели се монтират изключително бързо и лесно, което улеснява значително тяхната поправка, в случай на необходимост. Но това едва ли ще се наложи, защото продуктите на Teka имат дълъг живот. Керамичните превключватели и защитата от варовик, гарантират голям експлоатационен срок за душ системите Teka.

 

Марката предлага богатата гама слушалки, пити за душ, стойки, шлаух и др., които допълват по чудесен начин душ комплектите, душ системите и смесителите за кухня и баня, като лесно може да замените компонент, в случай на необходимост.

Моделите душ системи с подвижна глава увеличават комфорта при използване. Всички глави са снабдени със защита срещу натрупване на варовик. Превключването между различни струи на водата, превръща престоя под душа неповторимо удоволствие. С грижа за околната среда Teka произвежда своите продукти с непрекъснат стремеж да предлага зелени решения за дома, които са полезни за природата и за вашия бюджет.

 

Нови продукти

Най-продавани

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 899 лв
за София, Пловдив и Стара Загора

мивка баня, смесител, душ, шкаф за баня евтино, евтина, евтин, тоалетна, моноблок, казанче вграждане, комплект баня тоалетна, сифон мивка, сифон душ, цени, цена, огледало, модерен, осветление баня, led огледало лед, на промоция, безплатна доставка, плочки за баня, гранитогрес, аксесоари за баня черни златни хром ретро